MHP milletvekili adaylarından bursa.com’a hayırlı olsun ziyareti

MHP milletvekili adaylarından bursa.com’a hayırlı olsun ziyareti

MHP Bursa Milletvekili adayları İsmet Büyükataman, Fevzi Zırhlıoğlu, Hasan Toktaş ve Zafer Karakılıç, yayın hayatına yeni başlayan bursa.com’un haber ofisini ziyaret etti.

Bursa.com’un Ataevler Basın Kültür Sarayı’ndaki ofisinde Genel Yayın Yönetmeni İhsan Bölük ile Dışilişkiler ve Reklam Koordinatörü Bahar Görgün tarafından konuk edilen MHP milletvekili adayları, seçim çalışmalarını anlattılar. İsmet Büyükataman, iktidar partisinin politikalarından rahatsızlık duyan halkın MHP’ye teveccühünün arttığını, 7 Haziran’da AKP’nin tek başına iktidar olacak oy sayısına ulaşamayacağını söyledi.

Bursa.com Genel Yayın Yönetmeni İhsan Bölük de, bursa.com’un sıradan bir haber sitesi olmadığını söyledi. Yurt ve dünya haberlerine Bursalılar’ın gözüyle bakacaklarını söyleyen Bölük, bursa.com’un yakın ve orta vadede Bursa’ya ilişkin aranan her şeyin bulunabileceği bir adres olacağını ifade etti.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Üzgünüz ilginizi çekebilecek içerik bulunamadı...